Vali Ustaoğlu: "Sıla ile gurbetin..."

Ankara'da düzenlenecek Trabzon Günleri ile alakalı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu: "Sıla ile gurbetin..."

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Trabzon Günleri ile alakalı toplantı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirdi.

Valilikte yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu, kaymakamla, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Trabzon Günleri’yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Ustaoğlu, Trabzon’un kadim bir kent olduğunu vurgulayarak, “İlimiz gerek yöresel ürünleri gerekse kültürel zenginlikleriyle her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz yıllarda Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında Ankara’da çok güzel etkinlikler icra edildi. Çok da güzel sonuçlar elde edinildi. Yine 18-21 Nisan’da yapılacak olan etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara’ya gelecek olan katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımına yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır. Bundan ötürü çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdür Ali ayvazoğlu, Trabzon Günleri'nde yapılan hazırlıkları katılımcılara tanıtırken, katılımcılarla organizasyon hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler