Vali Ustaoğlu öğrencilere başarılar diledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, öğrencilere başarılar diledi.

Vali Ustaoğlu öğrencilere başarılar diledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, YKS'ye girecek öğrencilere yayınladığı mesajla başarılar diledi.

Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Gençler;

Sizlerin geleceği için büyük önem arz eden üniversiteye giriş sınavı 15 -16 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizin, stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sabrınızı ve inancınızı ortaya koyarak hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir sınav süreci geçirmenizi temenni ediyorum ve heyecanınızı yürekten paylaşıyorum.

Gireceğiniz sınavların sakin ve gürültüden uzak bir ortamda ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için sınav yapılacak tüm okullarımız ve çevrelerinde sınav öncesi, günü ve sonrası her türlü emniyet ve trafik tedbirleri alınmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; sizleri yetiştiren, sizlere emek ve destek veren öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber