Vali Ustaoğlu'ndan Kabotaj Bayramı mesajı

Trabzon Valisi Ustaoğlu’dan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı.

Vali Ustaoğlu'ndan Kabotaj Bayramı mesajı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıylşa mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu Mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemiz, 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile kendi kara sularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan etmiş olması münasebetiyle, 1 Temmuz tarihini 93 yıldır “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı” olarak kutlamaktayız.

Üç tarafı denizlerle çevrili olan ve iki önemli boğaza sahip olan ülkemizde denizciliğin geliştirilmesini amaçlayan Kabotaj Kanunu, aynı zamanda milletimizin denizlerdeki egemenliğinin sağlanması anlamında da büyük önem arz etmektedir.

Kalbi, aklı ve ruhu aydınlık Türk denizcisi her geçen gün daha da güçlenerek bayrağımızı, dünyanın denizlerindeki sonsuza dek şerefle dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle hayatını denizlerde kaybeden deniz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk denizciliğinin gelişmesinde emeği geçenlere ve tüm denizcilerimize şükranlarımı sunuyor, Denizcilik ve Kabotaj Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler