Vali Ustaoğlu'ndan Çaykara'ya ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Çaykara'yı ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu'ndan Çaykara'ya ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çaykara ilçesini ziyaret ederek  incelemelerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu'na İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Kültür  ve  Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, İl Müftüsü Osman Aydın eşlik etti.  

İlçe ziyaretinde öncelikle  Çaykara Kaymakamlığını  ziyaret eden Vali Ustaoğlu Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile görüşerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlıkta muhtarlarla toplantı yapan Vali İsmail Ustaoğlu muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Ardından Emniyet İlçe Müdürlüğünü ve Çaykara Belediyesi'ni ziyaret etti.  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile görüşüp yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali İsmail Ustaoğlu Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve il müdürleriyle birlikte Uzungöl'de turizm işletmelerinde inceleme yaparken ilimize Tunus, Cezayir, Filistin, Ürdün ve İngiltere'den gelen turizm acente sahipleri ile bir araya geldi.

Uzungöl'de turizm alanında 24 saat huzur ve emniyet içerisinde hizmet verilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Vali Ustaoğlu "Turistlerimizin burada huzur ve güven içerisinde zaman geçirmelerini istiyoruz. Buraya gelirken güvenlikten sorumlu arkadaşlarımız ile birlikte geldik. Sizlerin aileleriniz ile birlikte 24 saat huzur ve emniyet içerisinde vakit geçirmeniz için gerekli önlemleri alıyoruz ve bundan sonra da alacağız. Bu bölgemiz ülkemizin en huzurlu ve güvenli bölgelerinin başında gelmektedir. Özellikle bu bölgeye yapılacak gezi ve ziyaretler noktasında diğer paydaşlarımızla birlikte gerekli çalışmaları yapacağız. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun önderliğinde ve liderliğinde Filistin halkımızın özgürlüğü bizim için çok önemli . Buraya gelen Filistinli ve diğer Ortadoğulu kardeşlerimizin huzur ve güven içerinde bölgemizde gezmeleri, dolaşmaları bizim en önemli önceliğimizdir. Belediyelerimiz, turizm sektör temsilcileriyle sizin ilimizde güzel bir şekilde vakit geçirmenizi sağlayacağız. " şeklinde konuştu.

 Vali Ustaoğlu ile sohbet eden  Ortadoğulu acente sahipleri ise "Ev sahipliğiniz ve misafirperverliğinizden dolayı minnettarız. Türkiye bizim, dünyaya açılan kapımız. Türkiye'ye ve Türk insanına  teşekkür ediyoruz. " dedi.

Vali Ustaoğlu'ndan Çaykara'ya ziyaret

Vali Ustaoğlu'ndan Çaykara'ya ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber