Vali Ustaoğlu'ndan Anneler Günü mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Anneler Günü mesajı yayınladı.

Vali Ustaoğlu'ndan Anneler Günü mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ustaoğlu, mesajında, şefkat ve merhametin temsili, cennette en güzel bahçelerin sahibi anneler için çocuklarının birer gül olduğunu belirtti.

Anneliğin kolay olmadığını ifade eden Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Şefkatin her duygudan üstün olduğu annelik yolu hiç de kolay bir yol değildir. Geçmişten geleceğe maddi ve manevi tüm değerleri taşıyacak, aktaracak olan da annelerimizdir. Onlar sayesinde bir milletin sürekliliği meydana gelir. Evladın anne kucağından aldığı kokuyu vatan kokusuna yine anne çevirir. Ana kuzusu evladını vatan için kınalayıp gönderen de yine annelik ruhu, duygusudur. Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler