Vali Ustaoğlu'ndan 10 Ocak mesajı

Trabzon Valisi ismail Ustaoğlu 10 Ocak nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu'ndan 10 Ocak mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Ustaoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:;

Halkın doğru habere ulaşması için emek veren; özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği yerine getiren gazetecilerimiz; ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde aktararak vatandaşın en doğal hakkı olan  doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlamak amacıyla milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
 
​Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, önemli bir kamu görevini yerine getiren ve zaman kavramını tanımadan büyük bir fedakârlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
 
​Basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir.
 
​Dünyada ve ülkemizde gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın, görev ve sorumluluklarını medya etik kuralları çerçevesinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine inancım tamdır.
 
​Bu vesileyle, ülkemizde ve ilimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber