Vali Ustaoğlu açıkladı! Trabzon'da yarından itibaren devreye giriyor

Trabzon’da koronavirüs önlemleri kapsamında yaşlılar için bakanlık tarafından hazırlanan yazılım devreye girecek.

Vali Ustaoğlu açıkladı! Trabzon'da yarından itibaren devreye giriyor

İçişleri Bakanlığı tarafından evlerinden çıkamayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak hazırlanan yeni yazılım Trabzon’da devreye giriyor.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ortahisar Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa destek grubunu ziyaret etti. Vali Ustaoğlu burada yaptığı açıklamada 18 ilçede vefa iletişim merkezleri kurulduğunu belirterek Bakanlık tarafından hazırlanan yeni yazılım ın devreye gireceğini ve bu yazılımla daha hızlı hizmet verilebileceğini söyledi.

Ustaoğlu, “Şuan için 112, 155 ve 156 üzerinden gelen çağrılara cevap veriyoruz. Şuanda bakanlığımız bir yazılım gerçekleştiriyor. Yarın devreye girecek. Biz her kaymakamlıkta Vefa iletişim merkezleri oluşturduk. BU merkezlerde 24 saat esasına dayalı olarak personellerimiz görev alacak. 112, 155 ve 156’yı arayan vatandaşlarımızın çağrıları bu vefa iletişim merkezine düşecek yarından itibaren, bu merkezdeki arkadaşımız hemen notunu alacak, gruplara bildirecek, gruplar harekete geçerek evlerde bu ihtiyaçları karşılayacak. Yarın iletişim merkezi devreye girdiğinde daha seri bir şekilde sonuç almaya başlayacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber