Vakfıkebir’de yollar asfaltlanıyor

Sıcak havaları fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Vakfıkebir ilçesinin Yıldızlı-Düzlük-İlyaslı grup yolunda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.     4 km’lik y

Vakfıkebir’de yollar asfaltlanıyor
Sıcak havaları fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Vakfıkebir ilçesinin Yıldızlı-Düzlük-İlyaslı grup yolunda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.  
 
4 km’lik yolda gerçekleştirilmekte olan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Vakfıkebir Belediyesi Başkanvekili Cahit Kurt, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde önemli yol çalışmaları yaptığını ifade ederken, “Hem asfaltlama ve hem de betonlama alanında Büyükşehir Belediyesi ilçemize önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Bu yatırımların önümüzdeki yıllarda daha da artacağını biliyoruz” dedi.  
p1150850.jpg
 
Bu yıl Trabzon il genelinde 60 milyon TL maliyetli asfaltlama çalışması ve 20 milyon TL maliyetli betonlama çalışması olmak üzere 80 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartları uygun olduğu sürece asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber