Vakfıkebir’de imar yolu yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Vakfıkebir'de çalışmalarını sürdürüyor.

Vakfıkebir’de imar yolu yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir ilçesinde bulunan imar yolunu imar planına göre oluşturuyor.

Vakfıkebir ilçesinin Büyükliman Mahallesi Hasan Cemil Güç Caddesi'nde hazırlanan imar planına göre 12 metre genişliğindeki imar yolu, imar planına uygun olarak oluşturuluyor. Toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri ve parke taşı döşeme işlerini kapsayan projenin yapımına Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesince devam ivedilikle devam ediliyor.

Bölgedeki çalışmaların Haziran ayına kadar tamamlanmasını planladıklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, imar planlarında bulunan imar yollarının standartlara uygun olarak oluşturulmasının şehirler için büyük önem taşıdığını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzun birçok noktasında olduğu gibi Vakfıkebir ilçemizde de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber