Vakfıkebir'de öğrencilerden Metmetciğe destek!

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencileri yaptıkları koreogreafi ile Mehmöetciğe destek verdiler.

Vakfıkebir'de öğrencilerden Metmetciğe destek!

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencileri okulun bahçesinde, Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için "YANINIZDAYIZ" diyerek Barış Pınarı koreografisi oluşturdu.

TÜRK BAYRAĞI AÇAN ÖĞRENCİLER, MEHMETÇİKLERE DESTEK VERDİ

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Okul İdaresinden yapılan açıklamada; 2019-2020 Eğitim-Öğretim başında öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Mehmetçiklerimize bizde Barış Pınarı harekatı için hazırladığımız video ile mesaj gönderdik.

Öğrenciler, okul bahçesinde bedenleriyle yazdıkları Türk Bayraklı 'YANINIZDAYIZ'mesajıyla, Fırat'ın doğusunda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı'ndaki Mehmetçik'e destek verdiler.

Öğretmenlerinin önderliğinde öğrenciler, okul bahçesinde oluşturdukları "Barış Pınarı" kareografisi ile "Vatanımızın ve bayrağımızın yorulmaz bekçileri olan güvenlik güçlerinin yanındayız. Biz 7'den 70'e Türkiye'yiz. Eğitim ordusunun neferleri olarak, ordumuzun ve devletimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz" mesajı verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler