Vakfıkebir'de arabalı sinema keyfi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde arabalı sinema keyfi yaşandı.

Vakfıkebir'de arabalı sinema keyfi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların güzel vakit geçirmesini sağlamak amacıyla başlatılan ‘Arabada Sinema’ etkinliği, ilçelerde devam ediyor. Son olarak Vakfıkebir’de gerçekleştirilen etkinlikte, ilçe sakinleri arabalarının içerisinde film keyfi yaptı.  
 
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Vakfıkebir ilçesinde düzenlediği ‘Arabada Sinema’ etkinliği, vatandaşların beğenisini kazandı. Etkinliğin gerçekleştirildiği alana arabaları ile gelen Vakfıkebirliler, 7. Koğuştaki Mucize isimli filmi izledi.  
 
İKRAMDA BULUNULDU
Etkinlik kapsamında Vakfıkebir ilçesi sahilinde dev ekranlarda sinema sistemi kuruldu. Yaklaşık 150 aracın alındığı alanda, çevreye rahatsızlık verilmemesi için sinema filminin sesi, radyo frekansıyla araç içerisinden dinlendi. Sinema izlemek için alana gelenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Büyükşehir Belediyesinin ‘Arabada Sinema’ etkinliğine katılan Vakfıkebirli vatandaşlar, salgın nedeniyle sinemaya gidemediklerini belirterek, ilk kez arabada sinema deneyimi yaşadıklarını ifade ettiler. Büyükşehir Belediyesinin ilçelerinde sinema etkinliği düzenlemesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Vakfıkebirliler, “Bize bir ilki yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.
 
GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Yılın en çok izlenen filmi olan 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını ve hüzün dolu hikayelerini konu ediyor. Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur’un baba kızı canlandırdığı filmi izleyen Vakfıkebirli vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber