Vakfıkebir Çarşıbaşı hattında yeni güzergah

Vakfıkebir Çarşıbaşı hattında yeni dolmuşların güzergahı belli oldu

Vakfıkebir Çarşıbaşı hattında yeni güzergah
Trabzon'da Vakfıkebir ile Çarşıbaşı ilçeleri arasında Büyükşehir Belediye Meclis kararı ile çalışmasına karar verilen yeni dolmuşların yol güzergahları belli oldu.

Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu da konuyla ilgili açıklama yaptı. Çobanoğlu Çarşıbaşı’ndan Vakfıkebir’e çalışacak 6, Vakfıkebir’den de Çarşıbaşı’na çalışacak 6 ticari taksi için ihale gerçekleştirileceğini belirterek "Vakfıkebir terminalden hareket eden araç yeni sahil yolundan Çarşıbaşı ilçesindeki şimdiki dolmuş durağı yani düğün salonunun önüne gidecek.  Çarşıbaşı ilçesi düğün salonu (Şimdiki Durak) önünden hareket edecek taksi yine aynı şekilde yeni sahil yolundan Vakfıkebir terminaline gelecek. " ifadelerini kullandı.

Çobanoğlu ayrıca yeni taksilerin Kirazlık-Yalıköy dolmuşlarının şimdiki kullandıkları güzergâhtan gitmelerinin kesinlikle yasak olduğunu belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber