Uzunsokak'da bıçaklanmada flaş gelişme!

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon'da dün akşam saatlerinden meydana gelen bıçakla yaralama olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.H. yapılan işlemlerinin ardından tutuklanarak Bahçec

Uzunsokak'da bıçaklanmada flaş gelişme!

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon'da dün akşam saatlerinden meydana gelen bıçakla yaralama olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.H. yapılan işlemlerinin ardından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Uzunsokak’da dün akşam saatlerinde yaşanan bıçaklı kavganın nedeni duyanları şoke etti.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; Dün akşam saatlerinde M.A ile Ö.H, Uzunsokak’ta yürürken yolda çarpıştılar. Taraflar birbirleriyle çarpışınca tartışmaya başladılar.

Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bırakınca 1996 doğumlu Ö.H, belinden çıkarmış olduğu ve sustalı olarak tabir edilen bıçağı M.A’ya defalarca sapladı. M.A, aldığı bıcak darbeleri ile olay yerinden uzaklaşmak isterken sinema aralığına girerek baygınlık geçirdi. Ö.H, sokakta bulunan güven timleri tarafından kaçamadan yakalandı.

M.A, Tıp Fakültesi yoğun bakımına kaldırılarak tedavi altına alındı. Ö.H. ise Çarşı polis merkezine getirildi. Buradaki ifadesinde ise olayı anlattı.

Ö.H. ifadesinde  “Yolda yürüyordum, çarpıştık. Sonra tartışmaya başladık. Bir anlık sinirledim ve üzerimden taşıdığım kesici alet ile sayısı bilmediğim kadar bıçağı sapladım, pişmanım.” dedi.

M.A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayda kullanılan sustalı tipi bıcak teslim alındı. Ö.H. hakkında kasten adam yaralama sucundan işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

197880.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler