Uzunsokak'ta araç giriş saatleri değişti! Esnaf şikâyeti meclise geldi

Trabzon'un en işlek caddesi olan Uzunsokak'ta araç giriş saatleri şikâyet konusu oldu.

Uzunsokak'ta araç giriş saatleri değişti! Esnaf şikâyeti meclise geldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı meclis toplantısında Uzunsokak'taki esnafların lojistiğini sağlamak için kendilerine tanınan sabah saat 8-10 arası araç izni, saat 6-9 arasına çekilince şikayet konusu oldu.

Esnafın şikayetini mecliste dile getiren CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, "Uzunsokak esnafının sıkıntısı var. Daha önce Uzunsokak trafiğe kapatılınca saat 10’da lojistik için zaman verilmiş. Ama şimdi bir uygulama yapılmış, saat 9’a çekilmiş. Bu konuda da belediyeye dilekçe vermişler. Yardımcı olurlarsa sevinirim” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ataman ise cevaben; “yakından takip edilen konu. Uzunsokak yayalalaştırılmış bir yer. Orası yoğun bir yer. Orada kola kamyonu bir vatandaşa çarparsa da sorun olur. 8-10’dan 6-9’a çekildi. 10'a kadar olunca ne getiriyor, 9 olunca ne götürüyor? Arkadaşlar inceleniyor. Oradaki esnaflarımız da biraz geç açıyorlar dükkanlarını. Bu mesele yayalaştırma meselesinde gerçekleşiyor, değerlendiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber