Uzungöl’deki yumruklu tekmeli, sandalyeli, kavgada ikinci perde…

Ben onlar yüzünden haksız yere 14 ay hapis yattım!

Uzungöl’deki yumruklu tekmeli, sandalyeli, kavgada ikinci perde…

Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden olan özellikle Körfez Ülkelerinin keşfetmesiyle son yıllarda büyük ilgi çeken Uzungöl’de geçtiğimiz cuma günü çıkan 20 kişinin karıştığı kavgayla ilgili bu defa mekan sahibi değil karşı taraf konuştu.

Bir restoranın önünde görgü tanıklarına göre otomobil çekme tartışmasıyla alevlenen ve sonra yumruklu tekmeli sandalyeli büyük bir kavgaya dönüşen olayda kavgayı ayırmak isteyen bir asker bir 20 kişi yaralanmıştı. 

Olayda yaralanan Restoran sahibi Hüseyin Bektaş, “Olayı bilerek kasten başlatanlar FETÖ’dan yargılananlardır. Biz gerçekleri söyledik mahkemeleri sürerken bizden intikam almak için böyle şeylere başvuruyorlar. Halen daha yargılanıyorlar” diye iddiada bulunarak FETÖ davalarını işaret etmişti.

İFTİRA ATIYOR 

Şimdide kavganın diğer tarafında yer alan Fikret Göz, Haber61’e konuştu.

Fikret Göz yaptığı yazılı açıklamada, “Olay ne müşteri kavgası ne de mekan sahibi kavgasıdır. Restoran personeliyle yan taraftaki otelin personel arasındaki kavgadır. Olay sırasında bizim orda bulunmamız  art niyetli olan Hüseyin Bektaş tarafından FETÖ muhabbetine çevrilmiştir. Hüseyin Bektaş iftiraları yüzünden ben zaten hiçbir delil olmadan 14 ay tutuklu kaldım. Hüseyin Bektaş kendisini savunmak için olayı çarpıtmaktadır. Hüseyin Bektaş’ın bu ifadeleri gazetelerde, internet sayfalarında çıkan suçlamaları ve kendi sayfalarında paylaştığı görüntüleri dava edeceğimizi hukuk çerçevesinde hakkımızı arayacağımızı bilmenizi isterim.” ifadelerini kullandı.

KAMERALARA EL KONDU

Olayla ilgili aynı aileden A. A., A.O. A., yine aynı aileden N.Ö., İ.Ö., L.Ö., F.G., A.K., U.Ç., H.İ. gözaltına altındıktan sonra serbest bırakıldılar. Geçmişe dayalı husumet bulunduğu ifade edilen işletme sahibi Hüseyin Bektaş ile N.Ş., S.Ş., Z.T. S.I. H.D. da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturma sürerken Uzungöl’de kavganın etrafında bulunan tüm kameralara el koyan savcılık hepsini incelemeye aldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili özel ekip oluşturdu. Ayrıca jandarma güçleri de olayı soruşturuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler