Uzungöl'ün muhteşem kış manzarasıyla klip yaptı

Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz'in incisi Uzungöl'ün kar manzaralı kış temalı hali klip yapıldı.

Uzungöl'ün muhteşem kış manzarasıyla klip yaptı

Türkiye ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'ün kar yağışı ile beyaza bürünmüş hali klip yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan klip kar manzarasıyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Trabzon'un Çaykara ilçesi sınırları içindeki Uzungöl'ün karlarla kaplı hali, fotoğrafçı Aslan Özcan tarafından havadan görüntülendi. Özcan, çektiği görüntülerden klip oluşturup sosyal medyada yayınladı. Bahar ve yaz aylarında yeşilin bin bir tonunun hüküm sürdüğü göl çevresi, kışın da kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Gölün buz tutmuş halinin havadan görüntüsü kartpostallık manzaralar oluşturdu. Dağların zirvelerini kaplayan sis zaman zaman açılarak beyaza bürünen ormanla masalsı bir görüntü oluşturdu. Bazı evlerin tamamen karların içine gömüldüğü ve evlerine ulaşmaya çalışan vatandaşların ayak izleri havadan çekilen görüntülere yansıdı. Klipin en sonunda ise Uzungöl manzarasına karşı çay görüntüsü, klipte en beğenilen detaylar arasında yer aldı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler