Uzungöl tehlike altında!

Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz bölgenin tamamının ahşap evlerden oluştuğunu hatırlatarak "En yakın itfaiye 20 kilometre uzakta. Buradaki bir kıvılcım evler ahşap olduğu için tüm Uzungöl'ün etrafını sarar. Bu konuda yetkililerin ac

Uzungöl tehlike altında!

Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz bölgenin tamamının ahşap evlerden oluştuğunu hatırlatarak "En yakın itfaiye 20 kilometre uzakta. Buradaki bir kıvılcım evler ahşap olduğu için tüm Uzungöl'ün etrafını sarar. Bu konuda yetkililerin acilen önlemlerini alması gerekiyor. Su testisi su yolunda kırılmasın." diye konuştu.

Dernek Başkanı Akyüz "Yazları genellikler Arap turistlere hizmet verilmektedir. Arap misafirlerimiz sıcak iklimden gelmeleri sebebiyle sürekli ısınma sorunları yaşamaktadır. Dolayısıyla elektrik ya da kalorifer sistem sürekli çalışmak zorundadır. Daha önce bir çok kez ciddi yangınlar yaşanmış olup korkunç derecede can ve malımız telef olmuştur." ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber