Uzungöl için yeni proje!

Süleyman Soylu Uzungöl ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Uzungöl için yeni proje!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da katıldığı TESOB tarafından düzenlenen "Turisti kazanan geleceği kazanır" projesinin kapanış toplantısında Uzungöl ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Her yıl özellikle körfez ülkelerinden binlerce turisti ağırlayan Uzungöl'ün yapılacak yeni bir çalışma ile ışıklandırılacağını belirten Süleyman Soylu, "inşallah o gölün etrafını da muhteşem bir şekilde gölün kendi doğallığını bozmadan, ciddi şekilde ışıklandıracağız ve çok güzel bir hale getireceğiz." dedi.

Süleymam Soylu yaptığı açıklamada, "Biz oraya geçen sene ne dediysek, hepsini yerine getirdik. Orada bir tek eksikliğimiz söz konusu değildir. Şimdi de Uzungöl'ün temizlenmesi başlıyor. Yine bunun yanı sıra orada özellikle sadece turizm gönülleri ile çalışan ve temizliğini hiçbir zaman eksik ve aksak bırakmayan yine İŞKUR ile gerçekleştirdiğimiz projeyi orada ortaya koyduk ve o devam edecek. Yine orada birçok projenin altına imza attık. 'Doktor yok, hastalar geldiğinde muhattap bulamıyor' dediler, hepsini yaptık. Şimdi inşallah o gölün etrafını da muhteşem bir şekilde gölün kendi doğallığını bozmadan, ciddi şekilde ışıklandıracağız ve çok güzel bir hale getireceğiz. Teleferik de olacak. Bir yeri örnek veriyorum. Bilmenizi istiyorum ki Sera Gölü de aynıdır. Bilmenizi istiyorum ki şu anda Şalpazarı'nın üstünde yapılan ve inanıyorum ki Trabzon'u en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline getirecek yaylalarımızı kapsayan yatırımlarda önemli olacaktır." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler