Uzungöl Belediye Meclisi'nde: "Yıkımlar durdu mu?"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Uzungöl sorusu.

Uzungöl Belediye Meclisi'nde: "Yıkımlar durdu mu?"

Haber61 – Haber Servisi - Trabzon'un Çaykara ilçesinde imar kirliliği tartışmaları ile gündeme gelen dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre dolmuştu. Planlanan yıkım süreci 118 yapı sahibinin yapıları boşaltmamaları nedeniyle yapılamadı.

Yıkım için yapı sahiplerine uyarı yapılacağı öğrenilirken Uzungöl’deki bu durum Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantıları başlarken İYİ Partili Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu Uzungöl’deki yıkımlar ile ilgili Başkan Zorluoğlu’na soru yöneltti.

Davut Çakıroğlu'nun "Uzungöl deki yıkımlar durdu mu?" sorusu üzerine Başkan Zorluoglu "31 Aralık 2017 den önce yapılan yapılar için bir çalışma var. Orayla ilgili hukuki süreç devam ediyor. Tebligatlar yapıldı, onların süresi var. Turizm sezonu bitsin istedik. İleriki günlerde gerekli hukuki İşler yapılacak. Gereken sorunsuz bir şekilde yapılacak." İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler