Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı

Home konsept mazağa kapsamında Türkiye genelinde hizmet veren Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı.

Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı

Home konsept, züccaciye ve hediyelik eşya üzerine Türkiye’nin en büyük mağaza zinciri Uygun AVM, 83. Şubesini Trabzon’da hizmete açtı.

Ortahisar İlçesi Yalıncak Mahallesi Sahil yolu üzeri Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi karşısında hizmete giren mağazanın açılış töreni Uygun AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetinkaya, Uygun AVM Trabzon Mağazası İşletme Sahibi Mustafa Türedi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Arsin eski Belediye Başkanı Erdem Şen ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı

“HAYIRLI OLMASINI, SAHİPLERİNE BOL KAZANÇLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Kurdele kesimi öncesinde konuşma yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Bölgemizde açılan Uygun AVM’nin bölgemize ilimize hayırlı olmasını, sahiplerine bol kazançlar getirmesini diliyorum. Hepinize iyi günler diliyorum. Yarın başlayacak olan Ramazan’ın da hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Daha sonra söz alana Ahmet Metin Genç, “şehrimiz adına, şuanda pandemi sürecinde olmamıza rağmen büyük bir mutluluk yaşıyorum. Çok güzel bir alışveriş merkezi şehrimize, Ortahisar’ımıza kazandırıyoruz. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Pandemi sürecine rağmen bu güzel yatırımı yapan başta yönetim kurulu başkanı olmak üzerek bütün mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Türkiye’mizde 83. Mağaza açılıyor. İnşallah şehrimizde ilk olan bu mağazamızın, şehrimizde ve diğer ilçelerimizde sayısının artmasını diliyorum. Bugüne özel ayrı bir uygun alışveriş var. Bunu öğrendik, ondan dolayı da şirketimizi tekrar tebrik ediyorum. Ramazan’ımızı tebrik ediyorum. Şehrimize ve bütün burada çalışanlara hayırlı olsun diyorum. Şirket sahibine bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı

“HER ZAMAN TRABZON DİYORLARDI”

Uygun AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetinkaya Haber61’e yaptığı açıklamada “Türkiye’de şuan 83 tane şubemiz var. Tüm illere şubelikler verildi. Karadeniz’de de en çok istenen yer Trabzon’du. 10-15 Milyon takipçimiz var. Her zaman Trabzon diyorlardı. En sonunda bugün Trabzon’a mağaza açmak nasip oldu. Burası 4 katlı, toplamda 2 bin metrekare. Yaklaşık 20 bin çeşit ürün var. Mağazamız sadece züccaciye ve hediyelik eşya üzerine. Aradıkları her şeyin en kalitelisini en uyguna bulabilirler. Trabzon’da ikinci bir mağaza gelecek. Rize’de de çok istiyorlar, orada da açacağız. Sonrasında Artvin var. Sırasıyla bu yerlere mağazalarımızı açacağız. Bize çok ısrar ettiler yıllardan beri Trabzon’a mağaza açmamız için. En sonunda açtık. Güle güle gelip alışverişlerini yapsınlar. İnşallah ikinci mağazayı da Mustafa Bey Trabzon’a yakın bir yerde açar. O mağazanın daha büyük olmasını temenni ediyoruz. 4-5 Bin metrekare olsun ki herkes rahat rahat alışverişini yapsın” dedi.

Uygun AVM 83. Mağazasını Trabzon’da açtı

“TRABZON’A İKİNCİ MAĞAZAMIZI AÇACAĞIZ”

Trabzon Uygun AVM işletme sahibi Mustafa Türedi Haber61’e yaptığı açıklamada “Uygun AVM Türkiye’de bizle birlikte 83. şubeyi açtık. Home konsept, züccaciye ve hediyelik eşya üzerine Türkiye’nin en büyük mağaza zinciri. Zaten hanımefendiler bunu daha çok biliyorlar. Toplamda 1680 metrekare mağazamızı bugün açtık. Hayırlısı ile ikinci mağazamızı da düşünüyoruz. Uygun AVM’den Trabzon için çok talep ve istek vardı. Zaten Uygun AVM merkez mağazalarının çok müşterisi Karadenizli, Trabzonlu olduğu için Trabzon’da neden yok diye talep vardı. Bizde bu talebe kayıtsız kalmamak adına, bu pandemi sürecinde özellikle hanımefendilerin isteklerini kırmamak adına böyle bir mağazayı Trabzon’un hizmetine sunduk. Allah hayırlı eder inşallah. Bundan Uygun AVM genel yapısı olarak yıl boyu kampanyalar devam ediyor. Kampanya bir günle kısıtlı kalmıyor, her gün kampanyalarımız var. Ramazan boyunca bütün halkımızı mağazamıza bekliyoruz. Türkiye’de bulamayacakları fiyata çok uygun, 20 bin çeşit ürün var şuanda inşallah Ramazan sonuna kadar 30 bin çeşide çıkaracağız. Bütün halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

Uygun AVM Trabzon Mağazası sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber