Üniversite kayıtları için Trabzon'a gelen öğrencilere büyük kolaylık

Büyükşehir’in Öğrenci Danışma Masası ilgi görüyor

Üniversite kayıtları için Trabzon'a gelen öğrencilere büyük kolaylık

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite kayıtları için Trabzon’a gelen öğrencilere rehberlik etmek amacıyla kurduğu Öğrenci Danışma Masası yoğun ilgi görüyor.

Otobüs terminalinde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayan Öğrenci Danışma Masası’nın bulunduğu alandan üniversite kayıt merkezlerine saat başı ücretsiz araç kaldırılıyor. Üniversite öğrenimi için Trabzon’u tercih eden öğrencilere burada ayrıca harita ve Trabzon’u tanıtıcı kitap hediye ediliyor.

Öğrenciler ve veliler danışma masasının verdiği hizmetten oldukça memnun kaldıklarını söyleyerek, hizmetlerinden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu üniversite tahsili için Trabzon’u tercih eden öğrencilere güzel bir misafirperverlik örneği göstermek ve onlara kayıt işlemlerinde yardımcı olmak amacıyla otobüs terminalinde Öğrenci Danışma Masası kurduklarını söyleyerek, “Bu merkezimize başvuran öğrencilerimize görevli arkadaşlarımız yardımcı oluyor. Üniversite kayıt merkezlerine buradan saat başı ücretsiz otobüs kaldırıyoruz. Üniversite öğrenimi için Trabzon’u tercih eden öğrencilerimizi tebrik ederek başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.     




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler