Ümit Özdağ'ın Trabzon'a gelişi sorun olur mu?

Ümit Özdağ'ın Trabzon'a gelişi sorun olur mu?

Ümit Özdağ'ın Trabzon'a gelişi sorun olur mu?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 20 Ağustos’ta Trabzon’a gelecek. Türkiye’deki mülteci sorununu sert sözlerle eleştiren Özdağ’ın, daha yeni yeni Trabzon gündeminden düşmeye başlayan Arap turist sorununu tekrar gündeme getirmesinin endişesi yaşanıyor.

Toplumun bazı kesimlerinin Arap turistlerle, Suriyeli ve Afgan mültecileri aynı kefeye koyarak yorumlar yapması Trabzon’da tansiyonu yükseltmişti. Bu konuda hassas bir politika izleyen Trabzon’un kanaat önderleri, büyük bir uzlaşı ve iş birliği içinde konuyu rafa kaldırmıştı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın bu hassas süreçte Trabzon’a gelecek olması özellikle esnaf ve turizm sektörü temsilcileri tarafından kaygı ile karşılanıyor. Temsilciler, “Ümit Özdağ siyasi bir partinin genel başkanı olarak kentimize pek tabi doğal olarak ziyarete gelebilir.

Kendisinden mülteci konusunu kaşımaması yönünde beklentimiz var. Çünkü konu hassas ve art niyetli çevrelerce farklı noktalara çekiliyor. Olan da Trabzon ekonomisine oluyor. Tecrübeli bir siyasetçi olan Ümit Özdağ’ın bu konuda duyarlı olacağını temenni ediyoruz” şeklinde görüş belittiler!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber