Ukrayna heyetinden TTSO'ya ziyaret

Ukraynalı işadamları Trabzon Ticaret ve Sanayi odası Başkanı TTSO Başkanı Hacısalihoğlu ile görüştü.

Ukrayna heyetinden TTSO'ya ziyaret

Ukrayna’nın Kherson kenti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Viktoriya Ostroumova ve beraberindeki işadamları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

TTSO ile kardeş oda olduklarını hatırlatan Viktoriya Ostroumova, ikili ilişkilerin durgunluk döneminin ardından yeniden geliştirilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. Ostroumova, Ukraynalı işadamlarının Türkiye ile iş yapmak istediklerini ve bu konuda odaların köprü olması gerektiğini belirterek, “İşadamlarımız karşılıklı ithalat ve ihracat imkânlarını değerlendirmeli” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dileğimiz iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi. Ticaretin gelişmesi için daha yoğun temas içinde olmamız gerekiyor. Yeni ticari işbirlikleri için bu ziyaret bir başlangıç olabilir. Her iki tarafın da aynı görüşte ve kararlılıkta olması umut verici” diye konuştu.

TTSO yönetim kurulu üyeleri ve Trabzonlu işadamı Bilgin Aygül’ün de hazır bulunduğu ziyarette Kherson heyeti, Başkan Hacısalihoğlu’na ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri takdim etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber