Uğur Işılak Trabzon'a geliyor

Uğur Işılak Trabzon'da 15 Temmuz etkinliklerine katılacak 

Uğur Işılak Trabzon'a geliyor

Ortahisar Belediyesi, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde bir dizi etkinlik düzenleyecek. 15 Temmuz’u anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda 15 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da sanatçı Uğur Işılak’ın katılacağı anma etkinliği düzenlenecek. 

Konserin, 15 Temmuz’u anma etkinliklerinin bir halkası olduğunu belirten Başkan Genç, bu tarihten bağımsız olarak yıl içinde de bu tür programlar düzenleneceğini kaydetti. Başkan Genç, “Hain darbe girişimini sadece 15 Temmuz’da değil, bütün yıl boyunca halkımıza hatırlatacak etkinlikler düzenlemeliyiz. Bu tarih sıradan bir tarih değildir. Güzel ülkemizi işgal edip boyunduruk altına almak isteyen şer odaklarına karşı halkımız destansı bir mücadele vererek hürriyetinden, istiklâlinden asla taviz vermemiştir. Bize düşen görev de halkımızın zihninde bu tarihi daima canlı tutmaktır. Eğer, 15 Temmuz tarihinin önemini ve anlamını unutursak bu tür hain girişimlerle mücadele etme kararlılığımız zaafa uğrar. O nedenle 15 Temmuz ile ilgili bu tür etkinlikler düzenlemenin çok önemeli olduğunu ve bu maneviyatın her zaman yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Ve bütün vatandaşlarımızı da sanatçı Uğur Işılak’ın katılımı ile düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber