TURSAB yeni başkanını seçti

TÜRSAB Trabzon'da kongresini yaptı.

TURSAB yeni başkanını seçti

16 Ekim'de Trabzon'da gerçekleştirilen TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı seçimini, Volkan Kantarcı ve listesi kazandı. Toplam 86 üyenin katıldığı ve tek listenin olduğu oylamada, oyların tamamını alan Volkan Kantarcı, 2 yıl sürecek görevine devam etti. 

Kantarcı yapmış olduğu açıklama "Devam kararımdaki büyük etken, bölgemizdeki seyahat acentalarımızdan aldığımız destek ve kısa süredeki çalışmalarımızı olumlu değerlendirmeleri oldu. Başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, çalışmalarımıza destek veren seyahat acentalarımıza ve bölgemiz turizmine destek veren herkese teşekkür ederim. Oluşturduğunuz yönetim kurulu listesinde, gönüllülük esasına dayanan çalışmalarımıza daha fazla zaman ayırabilecek, katkılarda bulunabilecek, donanımlı ve çalışkan üyelerimize yer verdik." ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu'na bağlı olan Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerinde şubeler haric toplam 212 seyahat acentası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber