TÜRSAB Genel Başkan adayı Davut Günaydın: Ambulanssız hastane gibiyiz!

TÜRSAB Genel Başkan adayı Davut Günaydın Trabzon'da sert konuştu

TÜRSAB Genel Başkan adayı Davut Günaydın: Ambulanssız hastane gibiyiz!

Haber61/Haber Servisi

1 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek olan TÜRSAB Genel kurulu için adaylar bölgeyi dolaşıyorlar. Bir süre önce mevcut genel başkan Firuz Bağlıkaya Trabzon’a gelmişti. Bugün de TÜRSAB Tek Yürek hareketinin lideri başkan adayı Davut Günaydın Trabzon’a geldi. 
Trabzon’da turizm seyahat acentaları ile toplantı gerçekleştirdi. 

Bir otelde gerçekleşen toplantıya yaklaşık 50 kişi katıldı. TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı, TÜRSAB Yöneticileri, eski yöneticileri de toplantı da yer aldı.

TRABZON’A TEMSİL HAKKI VERECEĞİZ 
Genel Başkan adayı Davut Günaydın, konuşmasında şunları söyledi; 

“Seçilirsek tarihte ilk defa buradan Karadeniz Bölgesi’ni temsilen Trabzon bölgesinden bir kişiyi yönetime alacağız. Tüm kurumlarla barışık olmalıyız. Bunu sağlayacağız. Sıkıntılarımız bellidir. 
Yumak haline değil masa üzerinde bekleyen sıkıntılarımız var. Birlik içinde hareket edersek bu sıkıntıları çözebiliriz. “

ÖZ MALVARLIĞIMIZ OLACAK 

“Bir hastanenin ambulansı olmaz mı? Ambulansı olmayan hastane gibiyiz. 
Kendi öz varlığı aracımızla kendi turistimizi taşımıyor kendi hizmetlerimizi yapamıyoruz. En kısa sürede bunu aşacağız.  Öz malvarlığı araçlarımızla kendi münhasır hizmetlerimizi rahat bir şekilde yapacağız.” 

ÖTV’SİZ İSTEYECEĞİZ 
“Acentalarımız teşvik alması için elimizden geleni yapacağız. Acentalarımıza ÖTV’siz araç verin bize. Biz vergimizi veriyoruz. ÖTV’Siz araç alınması için elimizden geleni yapacağız. Bu kadar sorumluluk varken bizim istediklerimizi almamız gerekiyor. “

ALTERNATİF PAZARLAR
“Otellerin faturalarının yüzde 85’ini acentalar ödüyor. Bu Kadr sorumluluk almışken biz bunları istiyoruz. Alternatif pazarlar Karadeniz bölgesi için çok önemlidir. Acentalarımızı yurt dışı fuarlarına göndereceğiz.”

KIBRIS MODELİNİ GETİRECEĞİZ 
“Kıbrıs modelini getirmeyi planlıyoruz. Kıbrıs’ta münferit rezervasyonlarını rahat yapabiliyorsunuz ama grup rezervasyonlarında yerel firma kullanın diyorlar.  Bizde bunu uygulatacağız.”

TÜRKÇE REHBERLİK OLACAK 
“Türkçe rehberlikte ciddi sıkıntılarımız var. Bizimde olmazsa olmazlarımızdan biri budur. 
12 yıldır servis fiyatları artmıyor! 12 yıl oldu. Böyle bişey olabilir mi? 
ÖTV’siz mazot ile ilgili çalışmalarımız sürüyor.”

Öte yandan önümüzdeki günlerde diğer aday Hasan Erdem’in de bölge acentaları ile seçim toplantısı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler