Türkiye’de erken seçim olur mu? Eyüp Aşık Haber61’e açıkladı

Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık erken seçim tartışmalarını Haber61’e değerlendirdi.

Türkiye’de erken seçim olur mu? Eyüp Aşık Haber61’e açıkladı

Haber61 – Haber Servisi – Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, son dönemde gündeme gelen ‘erken seçim’ tartışmaları ile ilgili erken seçim işareti veren çok şey olduğunu söyledi.

Haber61 TV’de ekranlara gelen Atakan Kadıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Aleni Sorular’ programının konuğu eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık oldu. 

Kadıoğlu’nun Türkiye gündemini meşgul eden erken seçim tartışmaları ile ilgili “Erken Seçim olur mu?" sorusunu yönelttiği Aşık, işaretler olduğunu belirterek, “bazı olaylar erken seçim sinyali veriyor. Ama diğer yandan da niye olsun ki diyorum” dedi.

Aşık, “Erken seçim işareti veren çok şey oldu. Vergi yapılandırması, Ayasofya konusu ve birçok şey gibi. Bunlar erken seçim sinyali veriyor. Ama diğer yandan da niye olsun ki diyorum. Bugün erken seçimde iktidarın bir avantajı yoktur. İki sene sonra olması da zor. Nerdeyse yüzde 100 devalüasyon olmuş. Yüzde 100 devalüasyon bir ülkede iktidar seçim kazanamaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de erken seçim olur mu? Eyüp Aşık Haber61’e açıkladı

Trabzonlu Eski Bakan’dan flaş açıklama: “AK Parti’nin elindeki medya AK Parti’ye zarar veriyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler