Türkiye'nin en güzel tesislerinden biri Hekimoğlu Trabzon'da!

Hekimoğlu Trabzon'dan tesisleşme açıklaması.

Türkiye'nin en güzel tesislerinden biri Hekimoğlu Trabzon'da!

Hekimoğlu Trabzon'un Tesislerden ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali Yavuz Güner, başta tesisleşme ve kulübün vizyonu üzerine açıklamalarda bulundu.

Çok kısa sürede bölgenin ve Türkiye’nin en güzel tesislerinden birine sahip olduklarını vurgulayan Güner, “inşallah bu emek ve çabalarımızın karşılığını Türk Futboluna yeni yıldızlar yetiştirerek göreceğiz.

Yönetim Kurulumuzun her bir üyesi ,Futbolcularımız ,hocalarımız,takıma bağlı teknik kadromuz,tesisin işletilmesinden sorumlu teknik personelimiz  büyük ve güçlü bir ailenin parçası olduklarının farkındadır.

Tüm tesis ,Sayın Başkan tarafından sporcu başarısı ve motivasyonu odaklı planlanmış ,yapılmış ve bu şekilde yönetilmektedir.

Tesis ,standartları emsallerine göre çok yüksek malzemelerle yapılan 2 sentetik ve sürekli gözetim altında tutulan 1 çim saha ,spor salonları ,hobi alanları ,dinlenme ve okuma salonları ,sauna ,ve şok havuzu barındıran 2 ana bina ve Türk Futbolunun mabedi olarak anılan Ziya Bey sahasının birebir örneği bir 3.bina ile sporcularına hizmet etmektedir.Tesis çocuklarını bize emanet eden velilerimizin rahatı da düşünülerek tasarlanmış,ayrıca tesise  bulunduğu alanın dokusunu korumak amacıyla yüzlerce ağaç dikilmiştir.

Gençlik geliştirme merkezimizde ,sporun bir eğitim aracı olduğunu unutmadan ,içinde barındırdığı hoşgörü ,centilmenlik ,dürüstlük ,eşitlik ve disiplin gibi insani davranış ve kuralları pekiştirmek ,çocuklarımıza aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz .Mahalle arasında top oynayan çocukların duyduğu heyecan duygusunu ,ileri futbol teknikleri ile birleştirirken aynı zamanda akademik alanda da başarılı olmaları için sporcularımızı motive etmeye çalışıyoruz.

İlerleyen dönemlerde bu emeklerimizin karşılığını elde edilecek başarılarla alacağımızdan hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber