Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'na Trabzonlu isim

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı için Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk'ün adı geçiyor.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'na Trabzonlu isim

Yaptığı çalışmalar ve hizmetleriyle son yıllarda ön plana çıkan Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk’ün yakın zamanda  gerçekleştirilecek Türkiye muhtarlar konfederasyonu genel başkanlığına Türkiye de ki diğer delegeler tarafından  aday gösterileceği konuşuluyor. 

Türkiye muhtarlar konfederasyonu genel başkanı Hüseyin Akdeniz in tüzük gereği görevi bırakacağı ve bu görevi en iyi yapabilecek isim olarak da Bekir Aktürk'ü işaret ettiği ifade ediliyor. 

Bekir Aktürk, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan yardımcılığı yaptığı dönemde tüm Türkiye’yi dolaştığı ve özellikle doğu ve güneydoğu muhtarlar federasyonu başkanları ile iyi ilişkiler kurduğu biliniyor. 

Trabzon da yaptığı başarılı çalışmalar ile Türkiye de ki diğer  federasyonlara da örnek olan  bir muhtarlar federasyonu oluşturan Aktürk'ün Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu delegelerinin ısrarı ve teklifi ile genel başkanlığa aday olabileceği belirtiliyor.

Özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından muhtarlara yüklenen misyonun önemi Türkiye Muhtarlar Konfederasyonun çalışmalarını ve etkinliğini de çok büyük ölçü de arttırmış durumda.  

Trabzon da ki muhtarlar ise Bekir Aktürk'ün Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel başkanı olması halinde Trabzon'da muhtar camiasını büyük ölçüde bir araya topladığını ve küskünlüklere son verdiğini belirterek Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel başkanı olması halinde de tüm muhtar federasyonlarını ve muhtar camiasını bir araya toplayıp büyük bir güç haline getireceğinden şüphe duymadıklarını ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber