Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Suiçmez CHP üyesi oldu

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu.

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Suiçmez CHP üyesi oldu

Bir önceki Trabzon Barosu Başkanı, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Avukat Sibel Suiçmez 5 Nisan Avukatlar Günü’nde CHP Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek üyelik başvurusunu gerçekleştirdi.

HAK, HUKUK VE ADALET MÜCADELEMİZİ ŞİMDİ CHP’DE YANYANA VERECEĞİZ

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yaşanan gelişmeyle ilgili olarak “Trabzon’da bir çok konuda mücadele veren, mevcut TTB Başkan yardımcılığı göreviyle hepimizi gururlandıran Sayın Sibel Suiçmez’in ve kıymetli hocamız, Doç.Dr. Halit Suiçmez’in Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılmaları sebebiyle mutluluğumuzu paylaşmak isteriz. Her daim birbirimizle istişare halindeydik. Şimdi hak, hukuk ve adalet mücadelemizi aynı çatı altında yanyana vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak şehre önemli bir hareket kazandırdıklarını belirten Oyman, “İçinden çıkılmaz bir hal alan ekonomik buhran, çözüm bulma yetisini kaybetmiş iktidarın çöküş sürecinde çarenin Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde CHP olduğunu her zaman vurguluyor ve Ortahisar olarak tüm çalışmalarımızı bu odak noktası etrafında gerçekleştiriyoruz. Özellikle 2022 yılıyla birlikte üye konusunda ciddi başvuruların gerçekleştiğini söylemek gerekir; aydınlık bir gelecek için umut taşıyan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bu anlamda Sibel Başkanımızın da katılımıyla gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.” diyerek Suiçmez ailesine ve tüm örgüte hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

Partinin felsefesine vurgu yaparak CHP’ye katılan Av. Sibel Suiçmez ise “Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP'nin kuruluş felsefesi; ülkeyi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak, modern Türkiye'nin kurulması için ekonomik, sosyal ve siyasal alanda çok ciddi dönüşüme imza atarak Cumhuriyeti kuran ve devrimlerini gerçekleştiren çağdaş bir devlet ve toplum yaratmaktır.” dedi.

ÖZVERİLİ VE ZORLU MÜCADELEYE DESTEK OLMAK AMACIYLA ÜYE OLDUM

Suiçmez, “Ben de; ülkemizin zor bir dönemden geçtiği ve Cumhuriyet değerlerinin her geçen gün erozyona uğratıldığı bu süreçte duyarlı bir yurttaş olarak kendi yaşam felsefeme en uygun olduğuna inandığım CHP'ye, vatandaşlık hakkımı kullanarak, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ve tüm parti kadrolarınca verilen özverili ve zorlu mücadeleye destek vermek amacıyla örgütlü ve yasal zeminde partime katkı koymak için üye oldum.” ifadelerine yer verdi.

2021 yılının Aralık ayından bu yana TTB Başkan Yardımcılığı ve Başkanlık Divanı Üyesi görevini yürüten Av. Sibel Suiçmez, Trabzon Barosu Başkanlığı öncesinde siyasette Demokratik Sol Parti İl Başkanlığı görevinin yanında bir dönem Trabzon Belediyesi Başkan adayıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber