TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru: Garo Paylan hain ve alçak

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, TBMM'de Ermeni Soykırımı yapıldığı iddiasında bulunan HDP Milletvekili Garo Paylan'ı hainlikle suçladı.

TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru: Garo Paylan hain ve alçak

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Ermeni soykırımı olduğu iddiasında bulunan HDP Milletvekili Garo Paylan'a sert şekilde yüklendi. 


Garo Paylan'ın hukuk tanımazlık içinde olduğunu söyleyen Kenan Kuru, "Garo Paylan hainliğini ve alçaklığını TBMM’den göstermiştir. Milletin Meclisi'nde işte bunlar üye olarak, dün tarihte olduğu gibi, bu günde kalpleri ve akılları tutulmuş bedbahtlardır." dedi. 


HDP'li Paylan'ın milletvekilliğinin kaldırılmasını gerektiğini belirten Kenan Kuru, şu ifadeleri kullandı: "Fatih devri müverrihinin ifadesiyle, Dünyanın kendine has bir nizamını elde tutmak, herkesin mevkiinde muhafazası ile sahip olduğu hakkının yanında, nihayet haksız müdahaleleri önlemek önemli olmuştur.  Dolayısıyla, TBMM’ de görev yapan Milletvekili’ de Anayasa’ da ona tanınan hakka sahip olmayarak alçaklık göstermiştir. Hainliğini, Türk milletinin kalbinden, TBMM’ den, dünyaya anlatmak eyleminde bulunmuştur. Türk Milletinin adaletini hiçe saymıştır.

"ERMENİ SAFSATACISI"

Bakın, konuşmasında şu yer verdiği ifadeleri kamuoyu ile paylaşmada fayda mülahaza ediyorum; Ne diyor: "Bir zamanlar yüzde 40 idik. Bugün binde biriz. Herhalde başımıza bir iş geldi ki; ben bunun adına soykırım diyorum. Ermeni halkı başına ne geldiğini çok iyi biliyor. Bir zamanlar atamın, dedemin başına ne geldiğini çok iyi biliyorum. Adını siz koyun o zaman..."  Meclisteki bu konuşmasıyla, bölücüleri baş tacı yapan Ermeni safsatacısının çırpınışları olarak kime ne anlatmaktadır?

TÜRKAV, Milletin meclisinden alçaklık içinde, Dünyaya, tarihi hainlikle söylenmiş bir anlayışa ve TBMM’ de bu alçaklık içindeki üyelere, hukuk içinde yaptırımın uygulanmasını ifade etmektedir. Milletvekilliği kaldırılmalıdır. Anayasa’da tarif edilen Milletvekilliği vasfı bulunmamaktadır.

Devletin kudretinin her vasıta ile pekiştirilmesi, hizmetlerin toplumsal düzeninde, hak ve sorumlulukları içeren şekilde düzenlenmiş olmasıyla önemli hale gelmiştir.  Bu sistemin amacının güçlü, istikrarlı ve tamamıyla gerçekçi olduğunu söylemek gerekir. İşte burada Devlet gereklerinin önünde sorumluluğuna sahip olunduğunun anlaşılması gerekir.

Milletin hizmetinde olan kamu çalışanları TÜRKAV, “ Ey Türk Milleti… Üstte gök çökmese altta yer delinmese, senin ilini ve töreni kim bozabilir” diyerek, Millete, tarihe sahip çıkılması için çağlar ötesinden seslenen Bilge Kağan’la cevap vermektedir.

Türk milletinin asırlardır toplumsal olaylarını sarsıcı etkisiyle yoğurarak, sıcak müdahalelerle pişirilmesi, yapısındaki milli, dini, insani ve evrensel değerlerine haksızlık ve saygısızlıktır. Paylan, TBMM’ de, farklı kimlikle ve siyasi anlayışla, Türk milletinin kardeşliğine, bütünlüğüne karşı yaptığı ihanetin de bir görüntüsü içindedir. TÜRKAV, bu alçaklığın tarihle ilgisi olmadığını kamuoyu ile paylaşmaktadır. Türk milletinin değerleriyle hasım hane içinde olanların çabası olarak görmektedir." 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber