Türk Eğitim Vakfı’ndan TTSO’ya eğitime destek plaketi

49 yılda yaklaşık 230 bin öğrenciye burs...

Türk Eğitim Vakfı’ndan TTSO’ya eğitime destek plaketi

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şubesi’ne maddi ve manevi katkılarda bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına plaketi Başkan M. Suat Hacısalihoğlu aldı.
 
TEV Trabzon Şubesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, eğitime uzun yıllar hizmet eden ve çok sayıda öğrenciyi hayata kazandıran emekli öğretmenlerden Ahmet Nurettin Gürsoy, Fahri Sayıl, Burhan Zorlu, Gülser Argın, Şükran Tanrıöver Özbak ve Hayrünnisa Akgül’e plaket sunuldu.
 
Daha sonra TEV Trabzon Şubesi’ne maddi ve manevi katkılarda bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına plaketi Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun elinden aldı.
 
TEV Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, vakfın 49 yılda yaklaşık 230 bin öğrenciye burs verdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber