Turan Altuntaş'a suçlama ve istifa çağrısı

Şok suçlamalar! Oğlun evrakta oynama yaptı! İSTİFA ET

Turan Altuntaş'a suçlama ve istifa çağrısı

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Ömer Hakan Usta ile mevcut başkan Turan Altuntaş’ın arasındaki savaş en üst seviyeye çıktı.


7 Ocak Ramada Otel’de yapılacak olan kongrede 1530 oda üyesi şoför esnafı sandık başına gidecek. Bu kongre öncesi adaylar birbirlerini ciddi suçlamalarda bulunuyor. Ömer Hakan Usta Altuntaş’ın daha önce genel sekreterliğini yapıyordu ve sonra istifa etmişti. Ömer Hakan Usta’ya,”Bu odada yapılan herşey elinden geçti. Nasıl böyle eleştirirsin. O zaman sende bu yapılanların sorumlususun!” eleştirileri gelirken Turan Altuntaş hakkında ortaya attığı iddia ise halen Altuntaş tarafından ‘yalanlanmadı’ Ömer Hakan Usta Altuntaş’a, “Mevcut başkan Turan Altuntaş’ın oğlu Emrah Altuntaş evrakta oynama yaparak 1. Noter’de Sürmene Dolmuş Durağı’na ait olan 61 T0112 plakalı taksinin satışını almıştır. Bu taksiyi 1 yıldan fazla Beşirli Taksi Durağı’nda çalıştırmıştır. Biraz onuru varsa istifa etsin” dedi.

Bu suçlamaların doğru olup olmadığını sormak içni Turan Altuntaş ulaşmaya çalıştık ama telefonlara çıkmadı. Mesaj attık buna da cevap vermedi. Gelişmeler oldukça buraya yazacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber