Tunalar Bahar Buluşması

Tunalar Ford Müşterileri Bahar Buluşması gerçekleştirildi.

Tunalar Bahar Buluşması

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI - Tunalar Ford Müşterileri Bahar Buluşması programı Hilton Garden Inn Trabzon Otel’de gerçekleştirildi. Tunalar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna, Bahar buluşmasında mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti.

Renkli görüntülerin oluştuğu geceye Tunalar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna ve yöneticileri katıldı. Ayrıca 200’e yakın davetli bahar buluşmasında Ford’un yeni araçlarını ve yeni hizmetlerini keşfetti. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gecede konuşma yapan Genel Müdürü Murat Yıldırım şunları söyledi; 

“Ülkemiz ve ülke sınırları dışında yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen, Ülke ekonomimizin istikrarlı bir şekilde ilerlemesi için hükümetimiz birçok tedbirler almıştır. Bu doğrultuda Tunalar olarak bizlerde ekonomiye katkı sağlamak için ertelediğimiz her türlü aktiviteyi yapmaya ve öne çekmeye karar verdik. İstikrarın bir parçası olma sorumluluğunu üstlendik.

Koç holding kurucusu merhum Vehbi Koç’un ‘Ülkem varsa bende varım’; ilkesini her daim şiar edindik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1. İktisat kongresinde almış olduğu kararlardan biri olan « ülkemizin iktisadi kalkınması için dış ülkelerle rekabet yapabilmek, içeride ancak bir bütünlüğü sağlamakla mümkün olabilir» demiştir. Kendisini rahmetle anıyoruz.

Tunalar Ford Bayisi olarak, 1989 yılı itibari ile Trabzon İlimizde Satış, Servis, yedek parça alanlarında hizmeti vermekteyiz. Bu hizmetleri verirken olmazsa olmaz olan ilkelerimizi sizlerle paylaşmak isterim. Vizyonumuz ve Misyonumuz, Tunalar Olarak Dünya Markası Ürünlerimizi geçmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde temsil ederek, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlarız ve bu yolda tüm çalışanlarımızla birlikte, müşterilerimizin mutluluğunu hedefleriz.”  


2016 YILI 800 ARABA SATTIK 

Satış Müdürü Sinan Zengin ise şunları kaydetti;

Sevgili müşterilerimiz; Şunun altını özellikle çizmek isterim ki; Her biriniz Ford markası ve Tunalar Otomotiv ile bu yolculuğa hepimizden çok daha önce başladınız. Aranızda 30 yıla yakın süredir bizlerle iş ortaklığı yapan müşterilerimiz bulunmakta. Sizler Ford Markasına ve Tunalar Otomotiv’e sadakatinizle yaklaşık 30 yıla yakın bir ticari hayatı taçlandırdınız. Bu vesile ile her birinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Değerli misafirlerimiz,

Sizlere önce Tunalar Otomotiv olarak 2016 yılında neler yaptığımızdan ve 2017 yılındaki hedeflerimizden bahsedeceğim.

Hemen arakasından Ford Ürün gamı hakkında bilgi vereceğim.

Ford Otosan ürün ekibi detaylıca bilgi vereceği için Ürünlerimiz ve kampanyalarımız hakkında kısaca bilgi vermeye çalışacağım. 2016 yılı içerisinde Türkiye Otomotiv Endüstrisi bir ilki gerçekleştirerek 1.017.000 adetle tüm zamanların rekorunu kırarak, bir milyon sınırını geçti. Ford Markası olarak 2016 yılını yaklaşık 110.000 adet araç satışı ile kapattık. Ford markasının Trabzon’daki temsilcisi Tunalar Otomotiv olarak ise 2016 yılını 800 adetlik satış ile sonuçlandırdık. 2017 yılı endüstri tahminleri açısından büyüme öngörülmeyen bir yıl olarak görüldü. Bu doğrultuda Türkiye otomotiv endüstrisi 900.000 adet; Ford markası için ise 115.000 adet öngörüldü. Bizler ise Tunalar Otomotiv olarak %13’lük büyüme öngörüsü ile 900 adet olarak hedef belirledik. Siz değerli müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek geniş bir ürün gamına sahibiz.

Neredeyse bütün araçlarımızın kasaları yenilendi ve ürünlerimizin ortalama ömrü iki yaşından daha küçük. Fiesta aracımızda Benzinli motor seçeneği ile birlikte manuel ve otomatik şanzıman sunuyoruz; Dizel motor seçeneğimiz ile ise Manuel şanzıman sunmaktayız. Focus ve C-Max  aracımızda tüm motor seçenekleri ile birlikte manuel ve otomatik şanzımanı sunabiliyoruz. Mondeo’da benzinli motor seçeneği ile birlikte otomatik şanzımanı; Dizel motor seçeneği ile birlikte manuel ise şanzımanı sunuabiliyoruz. 2017 Mart ayında Yeni kasasını sunduğumuz Ford Kuga ile Crossower segmentinde taşları yerinden oynattık.  Yeni Kuga’da 1.5L Dizel 120 PS Motor Seçeneği ile Otomatik Şanzımanı sunmaya başladık. Yeni Kuga aracımız için çok yoğun talep olması nedeni ile müşterilerimizden sipariş alarak sıra yazmaktayız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler