TÜMSİAD'dan mesaj: Destekler tabana yayılmalı 

TÜMSİAD Başkanı Mehmet Atmaca KOSGEB ziyaretinde desteklerin tabana yayılması gerektiğini ifade etti.  

TÜMSİAD'dan mesaj: Destekler tabana yayılmalı 

 TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca yönetim kurulu üyeleri ile birlikte KOSGEB Trabzon İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt'u makamında ziyaret ederek iş dünyası ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişip kalkınması konusunda fikir alışverişinde bulundu. 
 

Trabzon'da KOSGEB'in faaliyetlerini beğenerek takip ettiklerini ifade eden Atmaca "KOSGEB Türkiye'de  olduğu gibi Trabzon'da da küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme konusunda önemli hizmetlere imza atmaktadır. Bu hizmetlerin artarak devam edeceğinden şüphemiz olmamakla beraber biz iş dünyası olarak bu desteklerin daha da tabana yayılması gerektiğini düşünüyor ve özellikle imalat sektörüne desteklerin arttırılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi

Başkan Atmaca ayrıca en kısa sürede TÜMSİAD Trabzon Şubesi olarak KOSGEB'in destekleri ve işletmelere sağladığı avantajlarla ilgili bir seminer düzenleyeceklerini ifade etti. 

KOSGEB Trabzon İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt'ta TÜMSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Atmaca ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Şehrimiz STK'ları önemli bir görevi icra etmektedir. Onlara destek olmak adına bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Haklı taleplerinizi gerçekleştirme noktasında elimizden gelenin en iyisin yapacağımızdan şüpheniz olmasın' ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Trabzon Basın Enfermasyon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı'da TÜMSİAD Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu ile bir takım istişarelerde bulundu. TÜMSİAD ve benzeri STK'ların Trabzon için önemli bir değer olduğunu belirten Kaşıkçı 'Trabzon'un gelişip kalkınması adına önemli faaliyetleri icra eden TÜMSİAD'ın etkinliklerini taktirle takip ediyoruz ve her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Trabzon'un gelişip kalkınması şehrin tüm dinamiklerinin el birliği ile hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Türkiye'de basının en güçlü olduğu illerin başında Trabzon'un geldiğini belirten Atmaca, 'Trabzon basını her zaman Türkiye'de parmakla gösterilecek bir değere sahiptir. Trabzon basınını önemsemekle birlikte, bu manada TÜMSİAD olarak üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber