TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Trabzon’da iftarda buluştu.

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

Haber61 - Haber Servisi - Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Trabzon il Başkanlığı Trabzon’da iftar organizasyonu düzenledi.

Düzenlenen iftar organizasyonuna TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu Trabzon İl başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

Cephanelik Restaurantta gerçekleştirilen iftar Organizasyonu Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlarken TÜMKİAD Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu yaptığı açılış konuşmasında “Değerli misafirler Ramazan rahmet ve bereket üzerine kurulu fakirden zengine zenginden fakire merhamet rengine gönülden gönüle muhabbete büründüğü bir aydır. Ramazan sabrın sonsuz mutlulukla mükafatlandırıldı paylaşmanın ve bütünleşmenin doruğa ulaştığı on bir ayın sultanıdır. Kıymetli misafirler Trabzon il başkanlığı olarak tüm kalkınma iş adamları ve girişimciler derneğinin belirlediği çerçevede Türkiye ve Trabzon iş dünyasına katkıda bulunarak geliştirmek ve geleceğe hazırlamak en önemli sorumluluğumuz olacaktır. Bu sorumluluğumuzu yerine getirirken en önemli değerlerimiz mülki ve idari amirlerimiz üyelerimiz ve şehrimizin iş dünyasının kıymetli temsilcileri olacaktır. Bu konularda sizlerde de gelebilecek her türlü öneri ve yorumlara ihtiyacımız olacaktır. Bizlerle yani Trabzon TÜMKİAD il başkanlığı olarak Trabzon ilimize değer katacak her konunun ve detayın takipçisi olacağız ve değer katabilmek için tüm gücümüzle tek yürek çalışacağız. Bundan dolayı TÜMKİAD Trabzon il başkanlığı sloganımız “ İşimiz gücümüz Trabzon”  sevgili misafirler anlatmak istediğimizi Mevlana sözü ile ifade edecek olursak Hz. Mevlana der ki;  İnsanlarla bir ol insanlarla bir oldun mu madensin ulu deniz gül ve hür ol bizleri birleştiren ve kucaklaştıran da işte bu güzel duygulardır. Allah bizi sizden sizi birbirinizden ayırmasın sözlerime son verirken şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder ülkemize ve bizlere huzur bereket hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TRABZON’UN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

On bir ayın sultanı ramazan ayında bizleri bir araya getiren başta Trabzon il başkanım ve yönetimini tebrik ediyorum. Bugün Trabzon’da olmak beni çok mutlu ediyor bugün Trabzonlu hemşerilerimle aynı sofrayı paylaşmak beni çok mutlu ediyor. Sayın siyasi parti liderleri, sayın belediye başkanlarımız, Sayın STK temsilcileri, çok kıymetli iş adamları birbirinden değerli Trabzonlu hemşerilerimiz Trabzon’da TÜMKİAD il başkanlığını verirken şahsın olarak TÜMKİAD ailem olarak çok mutlu oldum. Çünkü ülkemiz için Trabzon çok önemli dünya için Türkiye, Türkiye için de Trabzon’un önemini biliyoruz.  Sevgili hemşerilerim bizler TÜMKİAD olarak kimiz biz kimiz kısaca hakkınızı helal edin kendimizi tanıtalım ardından da sohbetlerimize devam edelim. TÜMKİAD olarak tümün anlamı bize bu ülkede bir olmak zorunluluğumuz var olmazsa olmazımız bu vatanın birliği ve beraberliği sevgili hemşerilerim, siyasi parti temsilcileri bizler hangi siyasi görüşte olursak olalım, hangi görüşte olursak olalım bizleri bugün bu sofralarda eğer nefes alıyorsak birlikte eğer bu ekmeğimizi soframızı paylaşabiliyorsak dünyada ki bir çok ülkelerden değil dünyanın tamamında ki ülkelerden çok farklı bir ülkede yaşıyoruz. Bizlerin baş patronları bu ülkeyi ne gazete kuponuyla ne parayla almadık kanlarıyla satın aldı. Türkiye Cumhuriyetinde iş insanlarının baş patronları Çanakkale’de bizler için bu toprakları kanlarıyla satın aldı. Böyle bir toprakta iş adamı olmak böyle bir toprakta lobi gücünü kurmak, böyle bir toprakta ülkeye hizmet etmek bizler için çok önemli tümü bu yüzden kurduk. Hepimiz bir geminin içerisindeyiz bu gemi batarsa hepimiz batacağı, bakın özellikle belki şu soru aklınıza gelebilir ya söylemlerde acaba siyasetle iç içe bir durum var mı? Sevgili dostlarım biz şunu artık ülke olarak çok iyi bilmeliyiz bizi Çanakkale’de yenemediler bizi Laz Türk kavgasında Türk Kürt kavgasında yenemediler çünkü Türk Kürk kavgasında yaradan bizi yazmış aynı yazının içerisine bir taraftan okursan Türk bir taraftan okursan Kürt hepimiz biriz aynı geminin içindeyiz. Bizi yenemezler biz Allah peygamber kitap çatısı altında buluşabiliyoruz bizi tek noktada yenebilirler ekonomide ve özellikle gençlere sesleniyorum. Artık Türkiye Cumhuriyetinin üzerinde her taraftan saldırdılar 15 Temmuz olayından sonra da bu ülkede ekonomik bir savaş olacağını bu ülkeyi sevenler ve geleceğini düşünenler yarının planlarını yapan insanlar görmek zorunluluğu var ve görmek zorundaydı. Bu yüzden TÜMKİAD tümü kavradı.

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TÜM Renkleri birleştirdik, bu ülkenin kalkınmaya ihtiyacı var.  TÜMKİAD’da da en fazla 2 dönem Genel Başkanlık yapacak. Yeni yüzler çıkmadıkça heyecan biter. Bir insan yönetmek istiyorsa heyecanlı olmalı. Lobi derneklerinde girişimciler alan arıyor. İfade etmek istiyor, ülkeye katkı yapmak istiyor. O gençlerin kapısını açacak bir güçtür TÜMKİAD..  Bugün 12 ile ulaştık. Hedefimiz 50 ilde varlığımızı hissettirmek.  Biz Trabzon’a TÜMKİAD’ı getirirken, Trabzon’da almaya gelmedik vermeye geldik.  Biz siyaset üstüyüz.  Trabzon’u dünya ticaretinde, sosyal olma konusunda nasıl Pazar yapacağız bunu il başkanım ve il yönetim kurulu birlikte karar verecekler.  Sizden tek bir ricam var. TÜMKİAD’ı araştırın.  81 ilin takımalar vardır. TBMM’da bir Cumhurbaşkanı vardır. Bir de Türkiye’de Süper Lig vardır. Süper Ligde oynayan takımların adedi bellidir. Ama nerede birleşiyoruz. Milli maçta. Milli Maçta herkes formasını çıkarıyor.  Bizim ülkemizi düşünüyorsak, tüm siyasi partilerde milli formayı giyecek. Bizlerin güçlenmesi için bu ülkede hainlerin çoğalmaması için böyle yerli ve milli ülkesini seven oluşumları desteklemesi lazım.  Hedefimize doğru 2023 yılında 50 il Başkanlığı ile ülkemizi kalkındıracağız.  Bizler üretelim, Avrupa’ya satalım.”

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

TÜMKİAD İftar yemeğinde buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber