TTSO’ya akreditasyon geliştirme ziyareti

TOBB, TTSO'nun hizmet faaliyetleri ve kalite dokümantasyon sistemi incelendi.

TTSO’ya akreditasyon geliştirme ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akreditasyon sistemi geliştirme çalışmaları kapsamında, TTSO’nun tüm hizmet faaliyetleri ve kalite dokümantasyon sistemi incelendi.


Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. denetçisi Gökhan Göksu tarafından gerçekleştirilen inceleme ziyaretiyle ilgili toplantılara TTSO Meclis Katip Üyesi Cesur Gerigelmez, Genel Sekreter Hakan Gürhan ile diğer ilgililer katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, TTSO’nun Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi ve Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret konularında inceleme yapıldı. 

Gerçekleştirilen ön çalışmalarda, akredite oda statüsünü korumak amacıyla 2018 yılında yapılması planlanan denetim için ön hazırlıklar gözden geçirildi ve gelişime açık olan hususlarda geri bildirimler yapıldı. 

TTSO 2006 yılında üyelerine ‘Beş Yıldızlı Hizmet’ veren Oda/Borsalar arasında yerini almıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler