TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

TTSO ve İŞKUR arasında istihdam seferberliği ile ilgili eylem planı yapıldı.

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

İstihdam seferberliği kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda İŞKUR Hizmet Noktası açıldı. İŞKUR Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin ve SGK İl Müdürü Ayhan Gedikli’nin katılımıyla yapılan yönetim kurulu toplantısında ise istihdam seferberliği konusunda eylem planı belirlendi.

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR arasında, TTSO hizmet binasında İŞKUR Hizmet Noktası konusunda protokol imzalandı. Protokolü TTSO adına Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, İŞKUR adına ise İl Müdürü Adnan Zengin imzaladı. Protokol kapsamında TTSO hizmet binasının 1. katında açılan İŞKUR Hizmet Noktası’nda, kurumun iş ve meslek danışmanları görev yapacak. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, istihdam seferberliğine katkı yapmak için tüm güçleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “İŞKUR Hizmet Noktası ile hizmeti işverenin ayağına götürmüş olacağız. Odamıza gelen her üyemiz, eleman taleplerini kurumun danışmanlarına iletebilecek, fikir alabilecek. Özellikle istihdam seferberliği kapsamında çıkarılan yeni teşviklerle ilgili bilgi alıp, eleman talebinde bulunabilecek” dedi. İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin ise, Hizmet Noktası’nın istihdam seferberliği çalışmaları kapsamında işadamları tarafından etkin şekilde değerlendirilmesi temennisinde bulundu.

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı
 
YÖNETİM KURULUNDA EYLEM PLANI BELİRLENDİ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin ve SGK İl Müdürü Ayhan Gedikli konuk oldu. İstihdam seferberliği kapsamında yeni çıkarılan yönetmelikler ve teşviklerle ilgili yönetim kurulu üyelerine ayrıntılı açıklamalarda bulunan iki isim, TTSO’nun üyesi işadamlarıyla istihdama büyük katkı yapacağına inandıklarını vurguladı. Toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve istihdam seferberliği konusunda hayata geçirilecek eylem planı belirlendi.
 
Daha sonra İŞKUR Hizmet Noktası ziyaret edildi. 

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

TTSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler