TTSO Trabzon Günlerinde

TTSO Ankara'da düzenlenen Trabzon Günlerine katıldı.

TTSO Trabzon Günlerinde

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Valiliği öncülüğünde Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nde, Trabzon Ticaret Borsası ile ortaklaşa açılan stantla yer aldı.

 
MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN’A FORMA
 
Trabzon Günleri’nin açılışına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kent protokolü, milletvekilleri, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Açılış konuşmalarının ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a hediye edilen arkasında ismi yazılı olan Trabzonspor formasını, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu takdim etti.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası, ortaklaşa açtıkları stantla 28 Mayıs’a kadar sürecek olan Trabzon Günleri’nde yer aldı.

TTSO Trabzon Günlerinde

TTSO Trabzon Günlerinde

TTSO Trabzon Günlerinde

TTSO Trabzon Günlerinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler