TTSO Meclis Üyesi Sezeroğlu'na önemli görev!

TTSO Meclis üyesi Tayfun Sezeroğlu'na önemli görev...

TTSO Meclis Üyesi Sezeroğlu'na önemli görev!
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanlarından ve TTSO Meclis üyesi işadamı Tayfun Sezeroğlu, Trabzon ili ve ilçeleri Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.
 
Tayfun Sezeroğlu, 15 yıldır görev yaptığı kurulda geçen hafta itibarıyla başkanlık görevine getirilirken, kurulda ayrıca Osman Abanoz (Başkanvekili), Funda Baki (Raportör), Osman Çıtlak (Üye) ve Serdal İpek de (Üye) yer aldı. 2001’de Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası kontenjanından kurul üyeliğine atanan Tayfun Sezeroğlu, “15 yılın ardından geçen hafta itibarıyla kurul başkanlığı görevine getirildim. Arkadaşlarımızla yine uyumlu bir çalışma içinde, tutuklu ve hükümlülerle cezaevi idaresi arasında köprü görevi görmeye devam edeceğiz. Tutuklu ve hükümlü şikâyetlerini yerinde inceleyerek raporlarımızı hazırlayacağız” dedi.
 
Sezeroğlu, 15 yıllık görevi süresince kendisine destek olan TTSO camiasına da teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber