TTSO'dan Rus Büyükelçi için taziye mesajı!

TTSO Silahlı saldırı sonucu öldürülen Rus Büyükelçi Andrey Karlov için taziye mesajı yayınladı.

TTSO'dan Rus Büyükelçi için taziye mesajı!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’un suikast sonucu katledilmesi üzerine bir taziye mesajı yayınladı.

Mesajda Türkiye ve Rusya’nın tarihten gelen ilişkilerine dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:

“İki ülke arasında uzun yıllardan beri dostane bir dayanışma içinde devam eden Türkiye-Rusya ilişkileri, son zamanlarda sabote edilmeye çalışılmaktadır. Gerek devlet katında gerekse halklar nezdinde iki ülke her zaman bu tür hain provokasyonları, birlik ve beraberlik içinde aşmıştır. Dün akşam Ankara’da Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik alçakça suikast, yine iki ülke ilişkilerini bozmaya yönelik kirli oyunların bir parçasıdır. Türkiye ve Rusya’nın, hem devlet adamları hem de halklarının sağduyu ile davranarak bu oyunu da bozacaklarına inancımız tamdır. Üzüntümüz sonsuzdur. Suikastta hayatını kaybeden komşumuz Rusya Federasyonu Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov’un ailesine ve Rus halkına taziye dileklerimizi iletiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber