TTSO'dan koronavirüs kararı! "Sessiz kalmayacağız"

TTSO, virüs nedeniyle ürünlerin fiyatlarında fahiş artışlar yapan firmalarla ilgili disiplin cezası uygulayacaklarını söyledi.

TTSO'dan koronavirüs kararı! "Sessiz kalmayacağız"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, koranavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında fahiş artışlar yapan firmalar hakkında disiplin cezası uygulayacaklarını söyledi.

“VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ”

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, tüm Türkiye’deki oda ve borsaların TOBB önderliğinde disiplin mekanizmalarını çalıştıracaklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı bazı tedbirler aldık. Ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamızın disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”

Başkan Hacısalihoğlu, vatandaşların fahiş fiyat uygulayan firmaları da gerek Ticaret Bakanlığı’nın ilgili ihbar hatlarına gerekse Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) bildirmeleri gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler