TTSO'dan KOBİ ve girişimcilere "online" Dijital Kimlik Oluşturma eğitimi

TTSO'da KOBİ ve girişimciler için eğitim faaliyetleri devam ediyor.

TTSO'dan KOBİ ve girişimcilere "online" Dijital Kimlik Oluşturma eğitimi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO),  KOBİ ve girişimcilerin kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri için eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Gençlerin, kadınların, girişimci ve girişimci adaylarının teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri, dijital kimliklerini oluşturmaları ve kendi web sitelerini tasarlamaları amacıyla uygulanan Dijital Ben Projesi eğitimi 9 Nisan Perşembe günü "online" olarak gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili TTSO'dan yapılan açıklamada, "Eğitim, her yaş aralığından ve üniversite öğrencisi, KOBİ, girişimci fark etmeksizin kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Eğitime katılım ücretsizdir. Eğitimin içeriğinde, Dijital Kimlik Oluşturma, Dijital Dünya Nedir, Alan Adı Kaydı, Profesyonel E-posta, Web Sitesi Ayarları, Web Güvenliği ve Dijital Pazarlama konuları bulunmaktadır" ifadesi kullanıldı.

Eğitime katılım sayısında kontenjanı olduğu belirtilirken, başvurunun olumlu sonuçlanması halinde eğitim detayları ve eğitim linkinin katılımcılara gönderileceği belirtildi.

9 Nisan 2020 Perşembe günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek eğitimle ilgili başvurular https://cansinsahin.com/dijitalben adresine yapılabilecek.

DİJİTAL BEN PROJESİ

Habitat Derneği ve GoDaddy, küresel ekonomiye katılım için genç, girişimci ve özellikle kadınların teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri amacıyla Türkiye'de birey ve kurumların dijital kimliklerini oluşturmaları, ekonominin dinamosu haline gelmeleri için Dijital Ben projesini hayata geçirmişlerdir.

Bu proje ile Türkiye'de bulunan ve dijital kimliği olmayan yaklaşık 2 milyon KOBİ'yi internete taşıyarak aşağıda bulunan başlıklar kapsamında dijital dönüşüme katkı sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler