TTSO'dan Emniyet Müdürü Arıkan’a ziyaret

TTSO ve TTB heyetleri Emniyet Müdürü Arıkan'ı ziyaret etti.

TTSO'dan Emniyet Müdürü Arıkan’a ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası heyetleri, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret etti.

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ve TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette heyet üyeleri Emniyet Müdürü Arıkan’a, terör saldırıları sonucu şehit olan emniyet mensupları için taziye dileklerini iletti. Arıkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, toplumun huzuru için tüm mesai arkadaşlarıyla çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Ziyarette ayrıca şehrin bazı sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

TTSO'dan Emniyet Müdürü Arıkan’a ziyaret

TTSO'dan Emniyet Müdürü Arıkan’a ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler