TTSO'dan Bakan Soylu'ya Trabzon için 11 madde

TTSO Trabzon için Bakan Soylu'ya 11 maddelik rapor sundu.

TTSO'dan Bakan Soylu'ya Trabzon için 11 madde

TTSO Trabzon için Bakan Süleyman Soylu'ya 11 maddelik bir rapor sundu. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’dan, Trabzon’u ileriye götüreceğine inandıkları projelerle ilgili destek talep etti. Projeleri her zaman desteklediğini belirten Bakan Soylu da, Ankara’da hepsinin takipçisi olacağını vurguladı.

Hafta sonu TTSO’ya çalışma ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini vurgulayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Bakanımıza Trabzon için önemli gördüğümüz bazı projeler ve yapılması gerektiğine inandığımız uygulamalarla ilgili 11 maddelik bir rapor verdik. Hepsini titizlikle inceledi ve ilgileneceğine vurgu yaptı. Tüm projelerin bizzat takipçisi olacağını söyledi” dedi.

RAPORDA YER ALAN KONULAR

TTSO’nun Bakan Soylu’ya sunduğu dosyada şu konular yer aldı:

"Yatırım Adası, dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu projesi, Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Merkezi Projesi, Çamburnu Tersanesi Üretim ve Destek Merkezi kurulması projesi, Peynir Altı Suyu Projesi, İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi makine donanımı, Trabzon’a TRT Prodüksiyon Merkezi yapımı, ATİ Hücre ve Doku Merkezi’nin teknolojik yenilenmesi için destek verilmesi, amatör spor kulüpleri geçmiş prim borcu sorunları, Trabzon’da ekoturizmin geliştirilmesi projesi, Körfez ülkelerinden Trabzon’a yapılan direkt uçuşların bilet fiyatlarının THY tarafından yeniden düzenlenmesi ve makul hale getirilmesi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler