TTSO'dan 23 Nisan mesajı

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarını ifade ederek bütün ulusların en değerli varlıklarının çocuklar olduğunu söyledi.

TTSO'dan 23 Nisan mesajı

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, yayınladığı mesajda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin kuruluşunun 97’inci yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını kaydetti.


Hacısalihoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin 23 Nisan 1920’de ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ile kurduğu TBMM, Cumhuriyetimizin kuruluşunun temelini oluşturduğunu vurguladı. Hacısalihoğlu, ‘’Büyük Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir. 23 Nisan gününü hem ülkemiz hem de dünya çocukları sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik bayramı olarak yaşamaktadır Bu bayram ülkemizin yanısıra bütün dünya çocuklarının da bayramıdır.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler