TTSO'dan 120 kişiye eğitim

TTSO'da 120 kişiye 4 ayrı dalda eğitim verildi.

TTSO'dan 120 kişiye eğitim

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında 60'ı kadın olmak üzere 120 kişiye 4 ayrı dalda eğitim verildi.

İKİ EĞİTİM PROGRAMI DAHA SONA ERDİ

Avrupa Birliği'nce finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya'nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası'nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Proje Döngüsü Yönetimi ve Yenilikçi Tasarım eğitimleri de tamamlandı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Proje Döngüsü Yönetimi eğitimine katılan kursiyerlere sertifikalarını verirken, Başkan Yardımcısı Tolga Avcı da Yenilikçi Tasarım eğitimine katılan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında 2 haftalık süre içinde yüzde 50'si kadın olmak üzere toplamda 120 kişiye Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş, Girişimcilik, Proje Döngüsü Yönetimi ve Yenilikçi Tasarım Eğitimleri verildi.

TTSO'dan 120 kişiye eğitim

TTSO'dan 120 kişiye eğitim

TTSO'dan 120 kişiye eğitim

TTSO'dan 120 kişiye eğitim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber