TTSO'dan 10 Kasım mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren ile TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

TTSO'dan 10 Kasım mesajı

Eren, mesajında, çağdaş medeniyet yolunda Türkiye'ye ışık veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten Cumhuriyet gibi büyük bir emaneti devraldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Büyük Önder Atatürk'ü vefatının 79'uncu yıl dönümünde saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Türk iş dünyası, Atatürk'ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır. Kurtuluş Savaşımızın ardından en büyük mücadelemiz, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmak ve ekonomimizi geliştirerek dünyanın en güçlü devletleri arasına girmek üzerinedir. Çok çalışarak, çok üreterek Atatürk'ün emanetine sahip çıkacak, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alması ülküsünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz."

Hacısalihoğlu ise Atatürk'ün "Manevi mirasım bilim ve akıldır" sözünü hayatın her anında uygulamaya çalıştıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Atatürk'e sahip çıkmak demek Türkiye'ye sahip çıkmak demektir. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber