TTSO'da TAGEM ile projeler görüşüldü

TAGEM Genel Müdür Yardımcısı İlhan Aydın, TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

TTSO'da TAGEM ile projeler görüşüldü

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdür Yardımcısı İlhan Aydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Ercan Küçük ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Yahya Çavdar'ın da katıldığı ziyarette, tarımsal ürünlerden gerçekleştirilecek biyoteknolojik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Aydın, özellikle katma değer yaratacak, piyasaya ürün olarak sunulacak projelere destek vermeye çalıştıklarını vurgulayarak, TTSO'nun bu konuda yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini ifade etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini, bölgedeki endemik bitki türleri başta olmak üzere her türlü tarımsal ürünle ilgili incelemeler yapmayı planladıklarını söyledi.

TTSO'da TAGEM ile projeler görüşüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber