TTSO'da pazarlama eğitimi verildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Eğitim Uzmanı ve Psikolog Besim Ogelman tarafından firmalara pazarlama yönetimi ile ilgili farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla “Pazarlama Yönetimi ve Teknikleri” konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

TTSO'da pazarlama eğitimi verildi

TTSO üyesi birçok firma temsilcisinin katıldığı eğitim programı kapsamında pazarlama sektöründeki değişen bakış açılarına vurgu yapıldığını belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “İşletmeler büyük bir hızla değişen dünyaya uyum sağlamak zorundalar. Bu nedenle firmaların pazarlama yönetimi ile ilgili farklı bakış açıları kazanması gerekmektedir. Eğitim kapsamında değişen dünyadaki pazarlama anlayışı, müşterinin tercihlerinin ne kadar önemli olduğu, ürün ve hizmetlerin beklenen ihtiyaçlar karşısında nasıl tercih edilebilir hale gelebileceğine ilişkin teknikler ve konular paylaşıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler